Weekend cu Coaching Partners – 7-10 iunie 2018

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Weekend cu Coaching Partners – 7-10 iunie 2018

7 iunie 2018 @ 13:00 - 10 iunie 2018 @ 12:00

Vă invităm la evenimentul nostru de tradiție care are loc și în această vară, în perioada 7-10 iunie 2018, Weekend de Coaching cu Coaching Partners.

După bucuria petrecerii timpului împreună și învățăturile cu care am plecat în anii anteriori, vrem să extindem conceptul de dezvoltare continuă, de a fi mereu mai buni, așa cum ne dorim și cum ne-am promis.

Ne adresăm celor care în mod individual sau ca reprezentanți ai unor organizatii utilizează instrumente de coaching sau sunt interesați de acest lucru în viitor. Este o ocazie de a ne pune laolaltă resursele și interesul pentru coaching într-un mediu agreabil și creativ.

– Ne vom întâlni joi 7 iunie în jurul pranzului și ne vom despărți duminică 10 iunie pe la aceeași oră, așa încât să avem un interval generos pentru activitățile noastre.

– Vom avea activități diverse în care implicăm tot grupul, vor avea loc sesiuni facilitate de coachi acreditați sau în fomare, după o agendă prestabilită pe care o vom comunica.

– În măsura în care acest lucru va prezenta interes, vom introduce în program sesiuni de coaching supervizate, recunoscute de ICF pentru coachii certificațI internațional. Aceasta secțiune a agendei se va organiza dacă avem minim 6 persoane interesate, va dura 6 ore în total (câte 3 ore în 2 zile), va avea un cost de 250 euro și va oferi participanților 6 credite de pregătire continuă acreditată de ICF.

– Vom dezvolta tema alocată coachingului de echipă, pe proiecte reale și actuale ale membrilor comunității Coaching Partners.

Locatia va fi în centrul țării, pentru a fi cât mai accesibilă tuturor, și o vom anunța în timp util.

Pentru detalii și înscriere vă rugăm să ne contactați la tel: 0773 948 264 sau pe e-mail: office@coachingpartners.ro

Vă așteptăm cu drag,
Echipa Coaching Partners

Detalii

Începere:
7 iunie 2018 @ 13:00
Se termină:
10 iunie 2018 @ 12:00
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,