Webinar Nic Enache – Proiectează-ți un plan de acțiune eficace pentru 2018

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar Nic Enache – Proiectează-ți un plan de acțiune eficace pentru 2018

24 ianuarie 2018 @ 19:30 - 21:00

Gratuit

Planificarea personală pe durată medie și lungă este mai degrabă „o modă” pentru majoritatea românilor. De ce? Pentru că nu suntem obișnuiți să facem acest lucru și pentru că nu face parte din „obiceiul pământului”.

Stabilirea unor scopuri de viitor nu este același lucru cu planificarea personală. Studii făcute temeinic în alte părți ale lumii au demonstrat că planificarea personală are beneficii vizibile și puternic pozitive, determinând succesul și starea de bine a „planificatorului”.

În webinarul pe care-l va susține, Nic Enache îți propune ca înainte de a trece la planificarea propriu-zisă, să iei în considerare câteva elemente și concepte care ne influențează mintea, implicit planificarea. Știind aceste lucruri, poți vedea structurarea SMART a unui obiectiv „cu alți ochi” și să-ți definești anul care stă în față în deplină cunoștință de cauză și relaxare, știind că poți realiza ce ți-ai propus.

Te așteptăm cu drag să participi la acest webinar înregistrându-te AICI, pentru a-ți însuși un instrument pe care să-l folosești la fiecare început sau sfârșit de an, pentru a-ți iniția și menține starea de bine, succes și conștiență.

Detalii

Data:
24 ianuarie 2018
Timp:
19:30 - 21:00
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,