Webinar Alexandru Frumosu – COACHING ca profesie

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar Alexandru Frumosu – COACHING ca profesie

31 ianuarie 2018 @ 19:30 - 21:00

Gratuit

Trăim într-o societate în care ne găsim cu greu modele, repere și valori după care să ne ghidăm existența, viața noastră e din ce în ce mai complexă și mai agitată. Schimbările, nu toate benefice, se petrec cu o viteză la care ne adaptăm greu, iar multe dintre provocări ne supun la eforturi epuizante. În acest context supra-solicitant, una dintre soluțiile de a ne gestiona viața în mod sănătos, este coachingul.

Coachingul este una dintre profesiile viitorului, a doua din lume ca viteză de creștere după IT. Este un proces generativ, care valorifică potențialul, produce dezvoltare și rezultate. Coachingul este practicat de cei cărora le place să interacționeze cu oamenii, să aibă impact asupra vieții lor și să le faciliteze dezvoltarea.

Fii curios, foloseste aceasta oportunitate dacă nu ai o formare în coaching și participă la webinar, pune întrebări despre ce înseamnă coachingul și Alexandru Frumosu ACC (ICF) îți va furniza toate informațiile de care ai nevoie să te hotărăști să urmeazi aceasta fascinantă profesie.

Înscrie-te AICI!

Detalii

Data:
31 ianuarie 2018
Timp:
19:30 - 21:00
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:

Organizator

Coaching Partners
Telefon:
0773 948 264
Email:
contact@coachingpartners.ro

Loc de întâlnire

Online pe Clickmeeing