CARMEN NEGIBA

Carmen are 14 ani experienta in managementul resurselor umane, avand pozitii de conducere in companii multinationale, specialitatile sale fiind in recrutarea si managementul talentelor, dezvoltare organizationala, managementul performantei, dezvoltare personala si consiliere, relatiile cu angajatii, politicile si procedurile HR, tranzitie si optimizare de procese.
Este ACC si membra a Federatiei Internationale de Coaching, trainer certificat ANC si consultant in dezvoltare organizationala certificat Human Synergistics, este Master NLP Practitioner.
Experienta lui Carmen in coaching si consultanta include subiecte legate de cresterea performantei, dezvoltarea abilitatilor de leadership, abilitati de comunicare, schimbarea culturiii organizationale, diversitate si incluziune, mindset si schimbarea comportamentelor.
Ea ajuta managerii si antreprenorii sa obtina rezultate vizibile si rapide, oferind claritate si focus in obiectivele pe care acestia si le propun si companiile sa aiba oameni mai implicati si mai performanti si o cultura organizationala mai puternica.