CoachingPartners și RBL Lansează un Proiect de Coaching Pentru Profesorii Români

 

Schimbarea este generata de dorința și se produce prin educație. Tanara generatie depinde în formarea sa de mentori care să-i susțină, sa le valorifice potențialul și să îi îndrume spre a-si depasi provocarile.


Coaching Partners, în parteneriat cu Romanian Business Leaders (RBL), încurajează educația și dezvoltarea prin proiectul Coaching Magistra

Desfășurarea Proiectului Magistra

Proiectul Coaching Magistra ia forma unui program de coaching adresat profesorilor din sistemul preuniversitar. Dascalii, selectați în prealabil dintre participanții la programele educaționale RBL, vor avea la dispoziție 6 sesiuni de coaching individual cu un coach profesionist alocat de către Coaching Partners. 

În cadrul ședințelor de coaching, participantii vor avea ocazia să-și definească obiective din zona personală și profesională. Coaching-ul este o experiență personală, în care clientul are un rol activ pentru a beneficia la maximum de participarea în program

Impactul Magistra  

“Coaching-ul este un proces de dezvoltare personală, care are ca obiectiv lărgirea orizonturilor și schimbarea de perspectivă cu ajutorul coach-ului.”

Astfel, profesorii implicați își vor conștientiza potențialele limitarile și frici care le blochează dezvoltarea și stau în calea realizării obiectivelor și vor reuși să-și identifice singuri soluțiile la problemele profesionale sau personale. 

Prin intermediul proiectelor educaționale, Romanian Business Leaders aduce impreuna și recunoaste profesorii valoroși din mediul preuniversitar, acei profesori care prin metode și dedicare inovează și inspiră educația din România.

Coaching Magistra ar fi o importantă aditie la acest demers de sprijinire a mediului educațional, prin a oferi dascălilor pe langa recunoaștere, susținere în procesul lor de dezvoltare și instrumente care îi vor ajuta sa devină mai autentici, mai creativi, mai deschisi, caracteristici pe care sa le transmită mai departe către viitoarea generație de lideri ai României. 

Coaching Partners facilitează creșterea performanței, acordând o atenție deosebita domeniilor cheie pentru transformarea României – educație, sănătate, antreprenoriat.
De asemenea, absolvenții programelor de formare în coaching au oportunitatea de a fi implicați în proiecte de anvergura națională, cu un puternic impact social, antrenandu-se în practicarea abilitatilor de coaching și dezvoltandu-si viziunea strategică. 

Îți dorești și tu sa fii cel care genereaza schimbarea?

Afla mai multe despre programele de formare în coaching

Coach pentru Campioni 

Un program dedicat celor care doresc sa devina coachi acreditați în activitatea de coaching individual. 

Coach pentru Echipa Campioana

Un program dedicat celor ce-si doresc sa se specializeze în coachingul de echipa/grup pentru creșterea performanțelor acestora.