EdAlt Coaching Center si Coaching Partners

Ziua de 23 martie 2017 a fost marcata de doua evenimente importante pentru comunitatea de coaching din România.

In Cluj, in ambianţa unică de la Comptesse du Barry, am participat la sărbatorirea lansării EdAlt Coaching Center şi a începerii parteneriatului între EdAlt Institute şi Coaching Partners.

„Honored to serve for Education!” este deviza EdAlt Institute care a încheiat acest parteneriat cu „Facilitatorii performanţei”  de la Coaching Partners.

Convingerea EdAlt Institute este: „Credem în mai bine şi mai frumos pentru oameni şi pentru organizaţii, pentru proiecte şi perspective!”

La cele patru centre deja funcţionale ale EdAlt Institut, EdAlt TEWI Center, EdAlt Psihosuport Center, EdAlt Research Center, EdAlt Publishing Center, s-a adăugat încă unul cu o semnificaţie deosebită pentru noi şi anume EdAlt Coaching Center.  Acesta îşi propune să sprijine comunitatea de coaching din Cluj prin – EdAlt Community, să  susţină periodic sesiuni de antrenament în coaching prin – EdAlt
Peer Coaching Program
şi să organizeze evenimente specifice coachingului prin – EdAlt Coaching Events.

Prin trei dintre membrii săi, Rudolf Nyari, Andreea Filipoiu şi Mihai Bejenaru, toţi absolvenţi ai programului „Coach pentru campioni”, EdAlt Coaching Center s-a implicat într-un program de coaching de care beneficiază echipa de baschet feminin NBC U 18, atrenată de domnul Carmin Popa. Rezultatele obţinute până acum vorbesc de la sine. Au câştigat toate meciurile oficiale de când participă la programul de coaching. Efortul tinerelor sportive este potenţat de cei trei coachi care alături de antrenorul Carmin Popa le susţin în drumul spre o performanţă de excepţie.

Masterpiece your everything!

Leave your thought

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.